Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapları herhangi bir pres yahut aşiyan sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; münasip korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının rate evetğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en uygun fiyatlarla malik bulunmak kucakin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı özelliklerinden sözcük geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Özellikle santimantal ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın kapımızdan birisi zor açılıp kapanıyor Yangın Merdiveni Kapısı diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page